Marcel Pavel, Freddie și alți artiști renumiți vor cânta la Festivalul Vinului Sătmărean

Povestea vinurilor sătmărene continuă și în 2019. Sărbătorim produsele viticultorilor și oferim iubitorilor de vin o nouă experiență a gustului de calitate.

Zeci de crame, vinuri premiate, artiști de renume și ansambluri folclorice vă așteaptă la Festivalul Vinului Sătmărean, în zilele de 4 și 5 mai, în parcarea Shopping City Satu Mare. Festivalul face parte din proiectul numit “Drumul Vinului sătmărean”, dezvoltat de Consiliul Județean Satu Mare, în urma unei finanțări europene prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Cod SMIS: 22194

Marcel Pavel 

În cadrul festivalului vor fi premiate cele mai bune vinuri din județul Satu Mare, în cadrul Concursului Județean de Vinuri Nobile. Probele producătorilor sătmăreni vor fi jurizate de unii dintre cei mai mari specialiști din industria vinului.

Pe scena festivalului care celebrează tradiţiile bogate ale vinificaţiei în județul Satu Mare, vor urca artiști de renume care vor întreține atmosfera de sărbătoare. Marcel Pavel și Freddie (HU) sunt invitații speciali ai evenimentului.

În cadrul festivalului va avea loc și cea de-a IX-a ediție a Galei de premiere „Luminătorii satelor”, în cadrul căreia vor fi celebrate personalităţile locale care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea spirituală a localităţilor din care provin.

Freddie (Fehérvári Gábor)

Vă prezentăm programul complet al festivalului:

SÂMBĂTĂ  04.05.2019

16:00 Premierea concursului de vin

17:00 Gala de premiere „Luminătorii satelor”- ediția a IX-a

În program:

Petrică Mureșan

Ansamblul Folcloric al Județului „DORURI SĂTMĂRENE”

Ansamblul Folcloric al Județului „Szamoshát”

18:30 Marian Buzilă

19:30 Funk You

21:00 Marcel Pavel

DUMINICĂ 05.05.2019

17:00 Elevii Școlii de Arte

18:00 XXL

20:30 Freddie

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 mai 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.