Ardudul, un oraș în plină dezvoltare! Se lucrează la construirea Casei de Cultură

În urma unor îndelungate eforturi din partea Primăriei orașului Ardud, care au necesitat numeroase frământări de-a lungul anilor în diferite domenii, încep să apară germenii unui viitor oraș modern (industrie, agricultură, infrastructură, cultură). Ardudenii se mândresc cu un oraș care atrage privirile oamenilor care trec prin el și poposesc pentru o vreme, pentru a-și trage sufletul la umbra istoriei orașului Ardud.

Chiar dacă au fost sărbători și ploi, echipa care muncește la construirea Casei de Cultură cu 400 de locuri din orașul Ardud a fost prezentă la datorie, pe șantier, având dorința să fie finalizată în termenii stabiliți.

Unii se întreabă: de ce se construiește o Casă de Cultură și nu altceva? În primul rând, datorită activităților diferitelor cercuri care au performat atât la nivel național cât și internațional și nu au o locație adecvată. În al doilea rând, finanțarea a fost obținută de la Guvernul României care a apreciat munca depusă de echipa orașului Ardud. În al treilea rând, chiar dacă nu ar accesat Ardudul fondurile s-ar fi distribuit în altă localitate.

Alături de celelate domenii ale vieții sociale, cultura arată identitatea unei localități și a unei națiuni de care trebuie să fim mândri.

Într-o simfonie a realităților multietnice care caracterizează viața orașului Ardud, sperăm ca noul locaș care se înalță să fie pentru Ardud un templu al culturii în care fiecare să se regăsească. Sperăm ca pe viitor, în funcție de proiectele care au fost sau pot fi accesate, să putem să le punem în practică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 3 mai 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.