PNȚ Maniu-Mihalache, alături de PNL la alegerile europarlamentare și la referendum

Joi, 9 mai, la sediul Organizației Județene P.N.L. Satu Mare a avut loc o conferință de presă susținută de vicepreședintele Organizației P.N.Ț. Maniu-Mihalache, Gheorghe Berinde, și Aurel Gavrea, membru supleant în Biroul Național P.N.Ț. Maniu-Mihalache, împreună cu președintele Organizației Județene P.N.L. Satu Mare, Adrian Albu și vicepreședintele P.N.L., Ioan Rus. 

Adrian Albu a anunțat hotărârea membrilor P.N.Ț. Maniu-Mihalache de a sprijini P.N.L. în alegerile europarlamentare și la referendum. ”Este un bun început, ne bucurăm de sprijinul pe care ni-l acordă. Locul nostru pe scena politică este împreună”.

Gheorghe Berinde a făcut referire la pașii spre revigorarea partidului, continuator al înaintașilor țărăniști Iuliu Maniu și Corneliu Coposu.

La 30 martie anul acesta s-a desfășurat la Alba Iulia primul Congres al acestui partid, care și-a ales organele de conducere, Satu Mare având doi reprezentanți. ”Vrem să fim cu adevărat partidul dreptei guvernări. În județul Satu Mare sunt 32 de organizații și în jur de 200 de membri. Până la alegerile locale dorim să avem organizații în toate localitățile județului. Susținem P.N.L. la europarlamentare și referendum, avem ideologii apropiate, suntem partide istorice și vrem o Românie prosperă. Mereu am fost alături de liberali. Vrem să aducem toate partidele mici într-o Dreaptă puternică. Nu am făcut și nu vom face alianțe cu P.S.D.”, a spus Gheorghe Berinde.

Adrian Albu a mai făcut precizări în legătură cu problemele și afirmațiile ce se vehiculează în campanie. ”Dorim o relație de bun simț cu toți participanții în campanie astfel ca la final să rămână loc și pentru bună ziua. P.N.L. sprijină necondiționat creșterile salariale, în România, atât în sectorul privat, cât și în cel bugetar. Suntem pentru creșterea pensiilor, iar după alegeri vom șterge inechitățile create de pensiile speciale”, a spus în final Adrian Albu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 9, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.