Primarul Grieb Csaba susține audiențe în aer liber săptămâna viitoare la Sărăuad și Tășnad

La inițiativa primarului orașului Tășnad, ing. Grieb Csaba Francisc, și în organizarea Primăriei și Consiliului Local Tășnad, în cursul săptămânii viitoare va avea loc o nouă serie de audiențe în aer liber cu cetățenii, din Tășnad și din Sărăuad. 

De data aceasta, primarul Tășnadului se va întâlni miercuri, 22 mai, de la ora 17.00 cu locuitorii din Sărăuad, în fața magazinului sătesc.

Joi, 23 mai, de la ora 17.00, primarul Grieb Csaba va fi prezent în orașul Tășnad, pe strada Petru Maior.

Vineri, 24 mai, cei interesați se pot întâlni cu primarul dimineața la orele 9.00, la intrarea în Piața săptămânală din Tășnad.

Iniţiativa primarului Tășnadului vine în ajutorul cetăţenilor care de multe ori au trecut prin faţa Primăriei şi ar fi dorit o audienţă, pentru a atrage atenţia asupra diverselor probleme din oraş, dar din diverse motive nu au ajuns să participe la audiențele planificate de primărie. Este o inițiativă unică și demnă de laudă a unui edil din județul Satu Mare.

Toți cei interesați sunt așteptați în număr cât mai mare!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 14, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.