Lucrările de modernizare a drumului județean DJ108L Tășnad-Mădăras, finalizate

Lucrările de modernizare a drumului județean DJ108L, drum care leagă orașul Tășnad de localitatea Mădăras, au fost finalizate. Președintele Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus, împreună cu specialiști din cadrul Consiliului Județean Satu Mare și reprezentanți ai constructorului, au verificat lucrările începute în urmă cu 36 de luni și au semnat actele pentru recepția finală a lucrărilor.

Drumul județean DJ108L Tășnad – Cig – Eriu Sâncrai – Craidorolț – Pișcari – Terebești – Gelu – Mădăras, un drum greu practicabil în urmă cu 3 ani, a fost modernizat pe o lungime de 33,4 kilometri. Odată cu lucrările de refacere a infrastructurii rutiere, timpul de rulare a autovehiculelor pe acest tronson de drum județean a fost redus considerabil.

Pe lângă modernizarea structurii rutiere, au mai fost realizate lucrări de colectare a apelor, au fost amenajate drumuri laterale cu accese la proprietăți și au fost reabilitate mai multe poduri prin extinderea suprastructurii, extinderea și repararea culeilor, amenajarea albiei, racordări cu terasamente.

Lucrările, în valoare totală de 54,9 milioane de lei, au fost executate de Antrepriza de Reparații și Lucrări – ARL Cluj S.A.

Contractul de finanțare a fost încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL I).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 28, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Lucrările de modernizare a drumului județean DJ108L Tășnad-Mădăras, finalizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.