8 conducători auto s-au ales ieri cu permisul suspendat temporar. Au circulat și cu 144 km/h

Peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 69.600 de lei, au fost aplicate de polițiștii rutieri, la data de 12 iunie a.c., în cadrul acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 12 iunie a.c., mai multe activități în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 69.600 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 16 conducători auto, dintre care 8 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze între 102 km/h și 144 km/h.

Alți doi șoferi de 45, respectiv 56 de ani, au fost depistați de polițiști, în trafic, la volanul unor autoturisme fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest indicând o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l și 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe raza localității Pișcolt, ocazie cu care au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.625 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare, dintre care trei pentru anvelope de alte dimensiuni iar un certificat a fost ridicat întrucât autoturismul avea aplicate folii neomologate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 13, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.