A decolat prima cursă din sezonul estival 2019, de la Satu Mare spre Constanța

Marți, 18 iunie 2019, la ora 9.10 a decolat prima cursă de la Satu Mare spre Constanța, din acest sezon estival. Cei 42 de pasageri au fost întâmpinați cu zâmbete de personalul aeroportului, iar la plecare, aeronava a trecut printr-un tun de apă, spre încântarea pasagerilor.

“Am promis că vom aduce și anul acesta cursa de Satu Mare – Constanța și ne-am ținut de cuvânt. Vrem să fim alături de sătmăreni și să le oferim condiții de transport și nu numai, cât mai bune. Pentru Consiliul Județean, dezvoltarea Aeroportului rămâne o prioritate”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Cursele de Satu Mare sunt operate de compania TAROM în zilele de marți și vineri, pe durata estivală, din 18 iunie și până în 30 septembrie. De la Satu Mare ora de decolare este 09.10, aterizare la Constanța – 10.50. De la Constanța spre Satu Mare ora de decolare este 11.15, iar cea de aterizare 12.55. Fiecare pasager beneficiază de un bagaj de cală gratuit de 23 kg precum și de un bagaj de mână de 10 kg, iar copiii până la 12 ani au reducere de 50% la bilet.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 iunie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.