Amenzi de peste 23.800 de lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri pe raza județului Satu Mare

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat la data de 18 iunie a.c., ca urmare a neregulilor constatate în trafic, peste 80 de sancțiuni contravenționale, pe raza județului Satu Mare.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 18 iunie a.c., mai multe activități în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, ocazie cu care au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 800 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto, dintre care 2 au depășit viteza maximă admisă în localitate cu peste 50 km/h iar alți doi șoferi nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc semnalizat și marcat corespunzător.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 iunie 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.