Agentul șef principal de poliție Sorin Copciac a ajuns la ce de-al patrulea volum de poezii

Marți, 18 iunie, la restaurantul Miorița din municipiul Satu Mare a avut loc o dublă lansare de carte, unul dintre protagoniști fiind agentul șef principal de poliție Sorin Copciac.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare împreună cu Corpul Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Satu Mare a avut deosebita plăcere de a se implica în organizarea unei duble lansări de carte: Sorin Copceac: “Litaniile clipei”, și Teodor Curpaș: “Sufletul meu alb”.

“Polițiștii sunt prima linie a luptei împotriva infracționalității de toate felurile iar colegul nostru, agent șef principal de poliție Sorin Copciac ne-a arătat astăzi că nu sunt doar atât, iar prin intermediul lui societatea poate să vadă și o altă față a ceea ce înseamnă omul din spatele uniformei”, a precizat Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, comisar șef de poliție Sorin Daniel Stan, în cadrul festivității, și de asemenea i-a mulțumit pentru faptul că pe lângă activitatea profesională desfășurată de către polițistul Sorin Copciac, acesta desfășoară și o frumoasă și bogată activitatea culturală, motiv pentru care i-a înmânat o plachetă în semn de recunoștință.

De asemenea, a mulțumit profesorului Teodor Curpaș pentru încrederea pe care i-a acordat-o lui Sorin Copciac și pentru sprijinirea acestuia în deosebita activitate culturală desfășurată, împreună cu acesta contribuind la promovarea poliției sătmărene.

Sorin Copciac s-a aflat la lansarea celui de al patrulea volum de poezii, prilej cu care a arătat comunității că polițiștii pe lângă preocuparea permanentă de a păstra un climat de ordine publică și siguranță rutieră, aduc un aport și culturii noastre.

Polițiștii sătmăreni îl felicită și îi transmit că se mândresc cu astfel colegi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 20, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Agentul șef principal de poliție Sorin Copciac a ajuns la ce de-al patrulea volum de poezii

  1. Un actor fals cu multe măști, un ipocrit…opinia mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.