Agenți economici amendați de Poliția Locală cu 18.100 lei, în cursul lunii iunie

Polițiștii locali au demarat o amplă acțiune de verificare amănunțită a tuturor societăților comerciale, persoane fizice autorizate și întreprinderilor individuale care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Satu Mare, pentru a verifica modul în care agenții economici respectă modul de comercializare a produselor și serviciilor, dar și programul de funcționare sau contractul cu operatorul de salubritate.

Astfel, în urma controalelor efectuate în luna iunie la un număr de 154 societăţi comerciale, au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.100 lei.

Tot în cadrul acestor acțiuni au fost verificați 11 agenți economici cu privire la încheierea contractelor cu operatorul de salubrizare a municipiului Satu Mare, fiind aplicate 6 sancțiuni.

Pe lângă activitatea de avizare, poliţiştii locali au verificat existenţa taxei de ocupare a domeniului public la terasele sezoniere, dar şi respectarea orarului la terase şi aspecte referitoare la tulburarea liniştii publice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 4, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.