Jazz româno-maghiar de cea mai bună calitate, cu Sárik Péter și Luiza Zan, la Carei

Cel de-al doilea eveniment din cadrul Summer Sound Sessions s-a desfășurat duminică, 14 iulie 2019, începând cu ora 20.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei. Seara a fost dedicată jazz-ului, astfel că renumitul pianist maghiar Sárik Péter și îndrăgita solistă din România, Luiza Zan au susținut un concert memorabil în fața unei săli arhipline.

Din programul variat oferit de cei doi artiști nu au lipsit piese precum „Summertime”, „Footprints”, „Never too much”, „Route 66”, „One Note Samba”, „The Girl from Ipanema”, dar nici improvizațiile pe ritmuri de bossa nova sau samba. În timpul concertului au fost o serie de momente interactive, în care publicul a avut un rol important, iar demonstrațiile de virtuozitate oferite de Sárik Péter la pian și de Luiza Zan la voce au fost savurate din plin de public.

La finalul evenimentului, care a durat mai bine de o oră și jumătate, spectatorii i-au aplaudat în picioare pe cei doi, aceștia interpretând, la bis, încă două melodii, spre deliciul spectatorilor prezenți.

Evenimentele din cadrul Summer Sound Sessions continuă duminică, 21 iulie 2019, începând cu ora 20.00 pe platoul micului ”amfiteatru” situat în centrul municipiului Carei, cu o sesiune de muzică acustică în compania proiectului ACOUSTIC STATION (bossa nova) și FUNK YOU (acoustic funk music). În caz de vreme nefavorabilă concertele se vor desfășura în Castelul Károlyi!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 iulie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.