Asociația Freelife a început capturarea câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare

După cum informează Primăria Municipiului Satu Mare, Asociatia Freelife a capturat până în prezent de pe străzile municipiului 48 de câini fără stăpân. 

Contractul încheiat între Asociația Freelife și Primăria Municipiului Satu Mare a fost semnat în 2 iulie, iar conform contractului încheiat, Asociația FreeLife are în responsabilitate identificarea, înregistrarea, capturarea, transportul, adăpostirea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și sterilizarea precum și adopția câinilor.

Cetățenii municipiului Satu Mare pot sesiza Asociația Freelife la numărul de telefon 0745 521 042.

Reamintim că după mai bine de un an în care au fost organizate mai multe licitații și la care nici o firmă nu s-a prezentat, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit încheierea contractului pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare. De la începutul acestei luni, de gestionarea câinilor fără stăpân, capturarea, adăpostul și sterilizarea lor se ocupă Asociația Freelife Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 24, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.