Carte de condoleanțe în memoria artistului dr. Rudolf Fátyol, la Castelul Károlyi din Carei

Începând cu data de 25 iulie 2019, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, Direcția de Cultură Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural Gróf Károlyi”, deschid o carte de condoleanțe în memoria dr. Rudolf Fátyol, care va fi pusă la dispoziția publicului până la sfârșitul lunii august.

Acest gest simbolic este o invitație pentru cei care doresc să transmită un mesaj familiei artistului, să vină în Sala Cavalerilor și să scrie o impresie, un gând sau o amintire legată de acesta, în ”Cartea de condoleanțe”, deschisă cu această ocazie. După perioada menționată, cartea de condoleanțe va fi înmânată familiei regretatului artist.

Maestrul dr. Rudolf Fátyol a fost Manager al Filarmonicii Dinu Lipatti” din Satu Mare, cetăţean de onoare al municipiilor Carei și Satu Mare. A fost unul dintre cei mai apreciați violoniști și manageri de instituție de cultură. Pe 21 iulie 2019, a pierdut definitiv lupta cu o boală necruțătoare, la vârsta de 62 de ani.

A iubit deosebit de mult orașul Carei, despre care vorbea cu mult respect și de care era foarte mândru mereu.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 25, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Carte de condoleanțe în memoria artistului dr. Rudolf Fátyol, la Castelul Károlyi din Carei

  1. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!A fost o valoare a culturii sătmărene. Era normal ca și la Filarmonica din Satu Mare, pe care a condus-o atâția ani, să se fi deschis o carte de condoleanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.