Sistem audio-video modern, din fonduri nerambursabile, pentru Ștrandul din Tășnad

Primăria Orașului Tășnad informează cu privire la achiziționarea pentru Ștrandul Termal a unui sistem audio-video performant. Sistemul achiziționat va asigura o mai bună informare a turiștilor și va asigura întreținerea unei atmosfere plăcute si relaxante.

După cum ne-a declarat primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc, acest angajament a fost contractat când s-au primit fondurile nerambursabile pentru construirea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al Orașului Tășnad, în ciuda faptului că există unii care au contestat necesitatea investiției.

Este vorba despre un monitor de 6 mp cu sisteme anexă și un sistem complex de sonorizare cu 24 de boxe de exterior și sistemele aferente pentru amplificare, și altele. Contractul presupune și relocarea într-o anumită zonă a ștrandului al sistemului de boxe existent.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 iulie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.