De vineri, 24 mai, copiii sătmăreni se pot înscrie la lupte

Convins că doar prin organizarea unor selecţii la care să poată participa un număr cât mai mare de copii din toate localităţile judeţului se pot descoperi viitorii campioni din ramurile sportive, prefectul Eugeniu Avram a mediat, în data de 20 mai, o discuţie între Gheorghe Ardelean, fost sportiv de performanţă şi antrenor de lupte, şi directorii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport şi Clubului Sportiv Municipal.

lupteDiscuţia s-a desfăşurat privind organizarea în perioada 24 mai- 2 iunie a sesiunilor de selecţie pentru băieţii şi fetele care doresc să practice luptele de perfomanţă. Selecţiile vor avea loc după următorul calendar: 24 mai, orele 15, la Şcoala gimnazială „Vasile Lucaciu“ din Carei pentru copii din localităţile din zona Carei şi Tăşnad, 25 mai, orele 10, la Şcoala gimanzială nr. 3 din Negreşti- Oaş pentru copii din zona Oaş, 1 şi 2 iunie, orele 10, în Grădina Romei pentru copii din zona Satu Mare. Prefectul adresează un apel autorităţilor locale de a sprijini deplasarea copiilor interesaţi la aceste selecţii precum şi de a asigura condiţii pentru derularea acţiunii de depistare a viitorilor campioni la lupte din judeţ.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 20, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.