Zalatnay Sarolta, legenda muzicii ușoare din Ungaria anilor ’70-’80, la AUGUSTFEST

Vineri, 2 august 2019, de la ora 20.00, s-a desfășurat cea de-a patra seară a festivalului AUGUSTFEST 12, eveniment organizat în cadrul celei de-a cincea seri a festivalului CAREIFEST 2019.

Programul a fost deschis cu cea de-a doua parte a Galei Dansului Careian, tinerii de la Magic Dance (Centrul Cultural Carei), pregătiți de Raluca Păvăluc și cei de la Lead&Follow, coordonați de Bagossy Zoltán, Mosdóczi Balázs, Szerény Dóra, prezentând o serie de dansuri moderne și de societate.

Nu au lipsit nici momentele solo prezentate de tinerii dansatori.

Invitata specială a serii, îndrăgita solistă de muzică ușoară din Ungaria, Zalatnay Sarolta, a urcat pe scenă în jurul orei 22.30. Din cauza unui accident rutier care a avut loc pe autostrada din Ungaria, solista a ajuns cu întârziere la Carei și a urcat pe scenă la aproximativ o oră și 20 de minute după ora programată inițial. Din cauze care nu au depins de organizatori, din păcate recitalul artistei a suferit această întârziere nedorită.

Publicul a fost înțelegător și chiar în pofida celor câțiva stropi de ploaie a așteptat cu răbdare până ce artista a sosit și a susținut spectacolul. Aceasta a susținut un recital de neuitat în fața a aproximativ 1000 de persoane. Publicul a fredonat alături de interpretă cunoscutele șlagăre ale artistei, dintre care amintim „Hol jár az eszem”, „Fák virágok fény”, „Szervusztok régi barátok” sau „Nem vagyok én apáca”.

La final spectatorii au aplaudat minute în șir, entuziasmați și emoționați de întâlnirea cu aceasta. Extrem de jovială, în ciuda orei destul de târzii, artista a acordat autografe admiratorilor și s-a fotografiat alături de aceștia la finalul recitalului.

Organizatorii își cer scuze pentru acest incident nedorit și mulțumesc publicului pentru înțelegerea de care a dat dovadă.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul: Alconor Company, Ardealul, Polipol Mobila Foieni, L’Art Hotel, Asociația Equus, Agrotex.

Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

Festivalul AugustFEST continuă sâmbătă, 3 august 2019, după cum urmează:

Parcul Castelului Károlyi

Ora 15.45 Prezentare Shaolin Kung-Fu

Ora 16.00 STRONGMAN concurs internațional de forță, ediția a XII-a, organizat de FitForce

Scena în aer liber

Ora 20.00 Minirecital Castelanii (partea a II-a) – tinere talente muzicale careiene

Ora 21.15 Concert live 3 SUD EST

Ora 22.30 LASER SHOW CONEXIUNI

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi anulat!

Intrarea este liberă!

Orele de începere trecute în program au caracter informativ!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 3, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.