Lucrări de reparații capitale, pe o lungime de 3,5 km, pe drumul județean DJ 194C

Consiliul Județean Satu Mare a început lucrările de reparații capitale, pe o lungime de 3,5 km, pe drumul județean DJ 194C, care face legătura între strada Gorunului din municipiul Satu Mare și drumul național DN 19 localitatea Botiz, drum care asigură și circulația pentru mașinile de mare tonaj. Durata de execuție a întregii lucrări este de 6 luni.

În acest moment, se lucrează de la intersecția DJ 194A Satu Mare – Pădurea Noroieni spre Botiz (DN 19), pe un tronson în lungime de 500 de metri, pe un sens de circulație.

Construcții Drumuri SA realizează lucrări de decapare a îmbrăcăminții asfaltice și de profilare șanțuri pe un sens de circulație, astfel încât să fie asigurată continuitatea desfășurării circulației în condiții de siguranță.

Pentru a se evita aglomerarea acestui tronson de drum, executantul roagă posesorii de vehicule mici, participanți la trafic, să evite pe cât posibil această rută, pentru a nu fi expuși unor timpi prelungiți de așteptare în trafic.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 7 august 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.