Program special pentru eliberarea cărților de identitate, în perioada 15 – 17 august 

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că programul de activitate la direcțiile și serviciile din cadrul instituției este modificat în perioada 15-17 august. Astfel, în 15 august, instituția nu va avea program de lucru cu publicul.

În data de 16 august, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au întors în această perioadă din străinătate, Direcția de Evidență a Persoanelor și Serviciul de Stare Civilă va avea program cu publicul în intervalul orar 9.00 -16.30. Pentru evitarea aglomerației, rugăm cetățenii să își facă din timp programarea online, la următorul link: http://www.satu-mare.ro/bul/Buletine%20online%20SATU%20MARE.htm

Se vor putea prelua cereri atât pentru reînnoirea actelor de indentitate, cât și pe linia de stare civilă, însă nu vor putea fi preluate cererile pentru eliberarea actelor în regim de urgență.

Taxele necesare pentru eliberarea actelor pot fi achitate la caseriile D.I.T.L situate la etajul IV al Complexului Comercial Someșul.

Primăria Municipiului Satu Mare și insitutițiile din subordine își vor relua activitatea începând de luni, 19 august.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 9 august 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.