A vrut să arunce cu excremente de animale în prințul Charles și soția sa!

Un neozeelandez septuagenar, antiregalist notoriu, a fost condamnat luni la o amendă de 126 de euro, plus cheltuieli de judecată, pentru că a vrut să arunce cu excremente de animale în prinţul Charles şi soţia sa Camilla, în timpul vizitei lor în Noua Zeelandă, în noiembrie 2012.

untitledSam Bracanov, în vârstă de 74 de ani, descris de poliţie ca un “antiregalist cunoscut”, a fost arestat cu puţin timp înainte ca Charles şi Camilla să meargă să se întâlnească cu mulţimea pe faleză, la Auckland. Septuagenarul a fost condamnat luni la plata unei amenzi de 200 de dolari neozeelandezi (126 de euro), plus 132 de dolari neozeelandezi cheltuieli de judecată, potrivit site-ului de Internet al publicaţiei New Zealand Herald. După o primă înfăţişare în faţa justiţiei, bărbatul a anunţat că intenţiona să protesteze faţă de poziţia privilegiată a moştenitorului tronului, arucând cu excremente de cal amestecate cu apă.

În timpul unei vizite precedente a prinţului Charles în Noua Zeelandă, în 1994, Bracanov a încercat să îl stropească cu deodorant, pentru a elimina “mirosul greu al regalităţii”, potrivit presei locale. În 1988, el a aruncat cu o găleată de excremente într-o maşină care îl transporta pe regele Spaniei, Juan Carlos, potrivit Fairfax Media. El a fost declarat vinovat de tulburarea ordinii publice. Bărbatul, care este pensionar, îşi va plăti amenda printr-o plată săptămânală de zece dolari neozeelandezi, a anunţat Radio New Zealand.

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 mai 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.