Concursul de gătit de la Tășnad va avea loc în 14 septembrie și este în curs de organizare

De la o ediție la alta, concursul de gătit în aer liber de la Tășnad se caracterizează prin preparate din ce în ce mai gustoase, atmosferă bună, întâlniri și discuții prietenești. Cu sprijinul Primăriei Orașului Tășnad, al Consiliului Local Tășnad și al Asociației Culturale ”Ady-Kölcsey”, în data de 14 septembrie, sâmbătă va avea loc ediția de anul acesta. Cu siguranță că și ediția concursului de anul acesta va fi una internațională, deoarece deja și-a anunțat intenția de participare o echipă din Baja, un oraș din partea de sud a Ungariei, în județul Bács-Kiskun, pe malul stâng al Dunării, renumit printre cunoscători pentru cea mai gustoasă ciorbă tradițională de pește (halászlé).

De asemenea, vor fi prezenți și reprezentanții orașului Kispest, centrul administrativ al sectorului XIX din Budapesta, cu care orașul Tășnad a inițiat și întreține relații de înfrățire. Recent, luna trecută, o delegație din Kispest a reprezentat orașul și la evenimentul ”Tășnadul Estival”.

În afară de participanții din străinătate, vor participa din nou echipe din Tășnad și împrejurimi, din partea unor asociații sau comunități bisericești, dar de asemenea sunt așteptați să participe toți cei interesați.

Sursa: ANZIKSZ.com, foto: actualitateasm.ro: preparate de la ediția din 2018 a concursului de gătit de la Tășnad 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 14, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.