Agentul de poliție Daniela Macarie a salvat viața unui bărbat din Băbășești, ce a vrut să se spânzure

Marți, 13 august a.c., la ora 23.14, un echipaj de poliție a fost solicitat în localitatea Băbășești întrucât un bărbat, de 32 de ani, ar fi fost agresat fizic de către o altă persoană.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare ajunsă în localitatea Băbășești, în curtea unei locuințe au identificat cu bărbat, de 32 de ani, care prezenta răni în zona capului, stabilind faptul că un bărbat, de 46 de ani, care locuia cu acesta în locuință i-ar fi provocat rănile.

La scurt timp după sosirea echipajului, aceștia au fost alertați despre faptul că bărbatul, de 46 de ani, încearcă să se sinucidă prin spânzurare în grădina imobilului unde se aflau polițiștii.

Agent de poliție Daniela Macarie, fără să stea pe gânduri, a alergat în grădina imobilului unde l-a găsit pe bărbat agățat cu ajutorul unei funii, înfășurate în jurul gâtului, de un copac aflat în grădină. Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din funie, desfăcându-i nodul cu mâinile și cu ajutorul unui cetățean a reușit să îl întindă pe pământ, salvându-i viața.

Agent de poliție Daniela Macarie își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Turulung, din anul 2017, an în care a absolvit Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

IPJ Satu Mare o felicită pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!

Foto: facebook – Daniela Macarie 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 14, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.