Reținut pentru ultraj. A provocat scandal într-un bar, a lovit un polițist și a înjurat ambulanțierii

Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii de ordine publică au fost solicitați să intervină la un bar, de pe raza municipiului Satu Mare, unde se afla un bărbat care provoca scandal.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Satu Mare, care profera injurii și expresii jignitoare la adresa persoanelor care se aflau în local, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliției municipiului Satu Mare unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Întrucât pe tot parcursul întocmirii procesului verbal de constatare a contravenției susnumitul a manifestat în continuare și la adresa organelor de poliție injurii și expresii jignitoare, prezentând tulburări de comportament a fost solicitată o ambulanță.

La sosirea ambulanței, persoana în cauză, a adresat injurii și amenințări cu acte de violență și personalului medical astfel că polițiștii de ordine publică au intervenit iar în timpul intervenției unul dintre polițiști a fost lovit de către acesta în zona capului.

Având în vedere cele expuse mai sus, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, infracțiune care intră exclusiv în competența de cercetare a procurorului, singurul competent să dispună măsuri cu privire la acest tip de infracțiuni, astfel că procurorii au dispus de îndată reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca activitățile de cercetare să continue.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 29 august 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.