Patru femei din Dorolț sunt cercetate penal după ce au furat 20 de salcâmi

Poliţiştii sătmăreni au depistat în urma anchetelor efectuate mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt, întocmind pe numele acestora dosare penale. Spre exemplu, poliţiştii Postului de Poliţie Dorolţ au identificat principalii suspecţi în cazul unui furt de lemne. Brigitta B., de 24 de ani, Angela B., de 19 ani, Erszebet N., de 24 de ani şi o minoră de 15 ani, au sustras 20 de salcâmi de pe un teren situat la marginea localităţii Atea, materialul lemnos fiind recuperat integral de poliţişti şi restituit proprietarului păgubit.

codruTot ieri, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Tăşnad, împreună cu poliţişti locali, patrulând pe raza localităţii Cig, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Tăşnad, care transporta saci cu produse agricole, cereale. Intenţionând să clarifice aspectele legate de provenienţa bunurilor poliţiştii au extins cercetările, stabilind că produsele au fost furate dintr-o fermă din localitatea Cig, ajungând şi la persoana suspectată de furt, Trandafir L., de 27 de ani, din localitate. Tânărul, care muncea la ferma din incinta căreia a sustras cerealele, este anchetat acum de poliţiştii de siguranţă publică pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Şi o patrulă de siguranţă publică din Carei, formată din poliţişti şi jandarmi, a intervenit cu profesionalism când a suspectat încălcarea legii. În cursul nopţii trecute, după ora 01.00, oamenii legii au oprit pentru legitimare un tânăr de 19 ani, care alerga pe stradă. Asupra sa poliţiştii au găsit un radiocasetofon, un modulator MP3, bujii auto şi o pereche de mănuşi, stabilind ulterior că bunurile au fost furate de suspect dintr-o maşină parcată pe Strada Doina din Carei. Astfel, înainte ca proprietarul maşinii să constate că a fost victima unui furt şi să reclame fapta, poliţiştii i-au resituat bunurile găsite, iar pe numele lui Miklos S., din Cig, au întocmit dosar penal.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 mai 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.