Solicitare de introducere a utilităţilor în zona Cearda, prezentată prefectului în audiență

Nouă cazuri au fost prezentate prefectului Darius Filip în cadrul audienţelor susţinute marţi, 17.09.2019, dintre care nu mai puţin de şase privesc probleme de fond funciar.

Pentru acestea, în funcţie de specific, s-a recomandat prezentarea de înscrisuri suplimentare, s-a luat legătura direct cu comisiile locale de fond funciar sau au fost analizate opţiunile de rezolvare, inclusiv privind acţiuni înaintate în justiţie.

O doamnă la vârsta pensionării reclamă decizia Casei Judeţene de Pensii Satu Mare de respingere a solicitării de pensionare. Analizând documentele doveditoare privind munca prestată în cadrul CAP (Cooperativei Agricole de Producţie), s-a luat legătura cu conducerea instituţiei şi solicitarea va fi reanalizată.

Celelalte situaţii relatate prefectului privesc o solicitare de introducere a utilităţilor (electricitate şi apă) în zona Cearda din Municipiul Satu Mare, pentru care s-a depus şi o petiţie care va fi analizată, precum şi o situaţie specială, aflată pe rolul instanţei privind stabilirea paternităţii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 17, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.