Prefectul a premiat elevii sătmăreni de nota 10 la examenele naţionale, sesiunea 2019

Prefectul Darius Filip a premiat joi, 19 septembrie elevii sătmăreni care au obținut nota zece la examenele naţionale din sesiunea 2019.

Alături de conducerea instituţiilor de învăţământ care le-au format şi a Inspectoratului Școlar Judeţean Satu Mare au fost prezente la festivitate elevele Haiduc Oana Andreea, Moroz Alexandra Ioana şi Nistea Roberta Denisa de la Şcoala Gimnazială „Bălcescu – Petőfi” şi Stăncioiu Blanca de la Şcoala Gimnazială Grigore Moisil, toate obţinând nota 10 la Evaluarea Naţională. În acest moment, toate sunt eleve în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

Teodora Bărăian, absolventa de nota 10 la Bacalaureat 2019, elevă la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş nu a fost prezentă, în acest moment este studentă în primul an la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, fiind prezent la eveniment tatăl acesteia.

Premiile în bani acordate de Guvernul României pentru recunoaşterea performanţei şi a eforturilor celor mai buni elevi constă în 1000 lei la gimnaziu, respectiv 3000 de lei pentru absolvenţii de liceu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 19 septembrie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.