Prezentarea oportunităților de voluntariat, la Liceul Tehnologic „Unio – Traian Vuia” Satu Mare

În perioada 17-30 septembrie 2019, Asociația STEA împreună cu alte ONG-uri și instituții care oferă programe de voluntariat în județul Satu Mare, desfășoară în cadrul proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2019”, o campanie de informare a tinerilor sătmăreni cu privire la oportunitățile de voluntariat disponibile la Satu Mare.

Proiectul este susținut de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare în cadrul concursului local pentru proiecte de tineret.

În data de 24 septembrie 2019 s-a desfășurat această campanie și la Liceul Tehnologic ”Unio-Traian Vuia”, la care au participat elevii din clasele a IX-a, alături de cadre didactice din cadrul liceului.

Cristina Bala, reprezentanta Asociației STEA, le-a prezentat elevilor numeroasele beneficii de a fi voluntar, încercând astfel să sensibilizeze cât mai mulți elevi. Elevii au putut să vizioneze și filmulețe cu activitățile pe care le desfășoară instituțiile și ONG-urile din Satu Mare.

Totodată a fost prezentat și programul din cadrul Festivalul voluntariatului care va avea loc în data de 2 octombrie.

Directorul liceului, prof. dr. Popescu Vlaicu și consilierul școlar Șimoni Raluca i-au îndemnat pe elevi să fie voluntari, oferind puțin din timpul lor altor persoane, deoarece binele se răsplătește mereu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 septembrie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.