Echipa polițiștilor sătmăreni s-a îmbogățit cu 42 de tineri absolvenți ai școlilor de poliție

42 de tineri care au absolvit școlile de agenţi de poliţie au intrat, de luni, 30 septembrie în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

De luni, 30 septembrie a.c., 42 de tineri au intrat în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aceștia sunt absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi ai Şcolii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Având în vedere necesitățile instituției raportate la activitatea operativă din zona de competență, aceștia au fost repartizaţi la formaţiunile de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare împreună cu întreg colectivul dorește să le ureze și de această dată, bun venit în echipa polițiștilor sătmăreni și mult succes în activitatea profesională!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 30 septembrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.