Țigări de contrabandă depistate în mașina unui sătmărean. A încercat să fugă de Poliție 

170.000 de fire de țigarete de proveniență ucraineană au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii de investigare a criminalității economice, la data de 30 septembrie a.c.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, pe raza municipiului Satu Mare.

În cadrul activităților desfășurate a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Satu Mare. Fiindu-i solicitat un act de identitate șoferului, acesta nu s-a conformat dispozițiilor polițistului continuându-și deplasarea, fiind depistat ulterior pe o altă stradă, din municipiul Satu Mare.

Autoturismul depistat a fost indisponibilizat de polițiști și a rămas în custodia acestora, până la data de 30 septembrie a.c., când în urma obținerii de către polițiști a autorizațiilor necesare, autoturismul în cauză a fost percheziționat.

Cu ocazia efectuării percheziției, în compartimentul din spate destinat transportului de marfă, s-au găsit 17 cutii învelite fiecare cu sac de naylon, de culoare închisă, fiecare dintre cutiile identificate conținând 10 000 de fire țigarete de proveniență ucraineană.

Cercetările continuă în vederea stabilirii si dovedirii întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii asimilate contrabandei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 1, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.