Anunț decizie acord de mediu cu privire la construirea bazei de tratament în Tășnad

Orașul Tășnad, cu sediul în oraș Tășnad, str.Lăcrămioarelor, nr.35, județul Satu Mare, titular al proiectului: Elaborarea documentației pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții privind lucrări de construire Bază de tratament D+P+2E, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Satu Mare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul de mai sus, propus a fi amplasat în oraș Tășnad, str. Ștefan cel Mare, nr.92 D, nr.cad.101061, județul Satu Mare.

Proiectul deciziei etapei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr.8/B, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00 precum și la următoarea adresă de internet http://apmsm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 octombrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.