S-au finalizat lucrările privind alimentarea cu apă în localitatea Gerăușa, orașul Ardud

După cum informează Primăria Orașului Ardud, în localitatea Gerăușa au fost finalizate lucrările privind alimentarea cu apă, reprezentând o etapă a proiectului câștigat de Primăria Orașului Ardud și finanțat prin PNDL.

De asemenea, lucrările privind rețelele de canalizare, de alimentare cu energie electrică a puțurilor și gospodăriei de apă, stațiile de pompare la canalizare, a stației de epurare continuă.

Din cei 8,3 km rețele de canalizare s-au făcut până în prezent 1,5 km, iar cei 8,3 km rețele apă s-au finalizat. Se pregătește și începerea lucrărilor pentru forarea puțurilor.

Vă reamintim că aceast proiect câștigat de Primăria Orașului Ardud și finanțat prin PNDL se va derula pe parcursul a 18 luni și va asigura la finalizarea ei confortul atât de necesar traiului decent și civilizat locuitorilor satului Gerăușa, dar și celor care vor dori să se reîntoarcă sau să se stabilească în această frumoasă așezare de la poalele Codrului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 octombrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.