Mandate de executare a pedepsei închisorii, aduse la îndeplinire în urma acţiunii poliţiştilor

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul „Urmăriri”, au depistat miercuri, 22 mai a.c., două persoane condamnate la pedepse privative de libertate, care au fost încarcerate în Arestul I.P.J. 

aTamas K., de 20 de ani, din Foieni, fusese condamnat de magistraţi la 2 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pe numele său fiind emis un mandat de executare a acestei pedepse. Tânărul a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv după ce a fost depistat de poliţişti în cadrul unor acţiuni destinate identificării persoanelor urmărite, condamnate ori dispărute.

A doua persoană reţinută ieri de poliţişti este Norbert K., de 33 de ani, din Carei, urmărit penal pentru comiterea de furturi în străinătate, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 mai 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.