Președintele ANAP, Bogdan Pușcaș, prezent la Satu Mare într-o ședință de lucru

Președintele Autorității Naționale de Achiziții Publice (ANAP), Bogdan Pușcaș, s-a întâlnit la Satu Mare cu reprezentanți ai instituțiilor publice locale, în cadrul unei ședințe de lucru în domeniul achizițiilor publice.

Președintele ANAP și 3 directori generali din cadrul acestei instituții, au fost invitați la Satu Mare de către președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, care a dorit să clarifice unele aspecte privind procedurile de achiziții publice și găsirea unor soluții viabile care să ducă la o abordare cât mai coerentă a activităților din acest domeniu. La întâlnirea de lucru au participat directori de specialitate din cadrul Consiliului Județean, responsabilii de achiziții publice din cadrul spitalelor aflate în subordinea Consiliului Județean, reprezentanți ai Primăriei Satu Mare și ai societății Apaserv.

În urma discuțiilor purtate la Satu Mare cu specialiștii Autorității Naționale de Achiziții Publice, a fost deblocat procesul de derulare a mai multor contracte de achiziție publică, aspect care va duce la scurtarea termenului de implementare a acestor contracte. Tot în cadrul acestei întâlniri a fost discutată strategia Autorității în acest domeniu, modul de organizare a sectorului de achiziții publice, dar și unele aspecte privind statutul specialiștilor în achiziții publice, reglementate prin noul Cod Administrativ.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 10, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.