La Liceul Tehnologic ”Unio – Traian Vuia” a avut loc o nouă ediție a ”Cupei Bobocilor” la fotbal

Desfăşurată la începutul fiecărui an școlar, activitatea aceasta are ca scop în primul rând sărbătorirea „bobocilor” dar şi promovarea în rândul elevilor a unui stil de viaţă sănătos prin practicarea sportului.

Echipele reprezentative ale fiecărei clase au participat la un campionat de fotbal organizat cu sprijinul Consiliului Şcolar al Elevilor şi coordonat de consilierul educativ, prof. Moldovan Claudia şi de prof. Sabou Ioan. La activitate au participat ca susţinători ai echipelor, toţi elevii şi diriginţii claselor care au ales să-şi susţină favoriţii cu pancarte şi lozinci de încurajare.

Aşa cum a declarat directorul Popescu Vlaicu, „fiecare participant a avut de câştigat”, dar, ca în orice competiţie, cei mai buni au fost premiaţi. Astfel: Locul I – echipa clasei a IX-a B, Locul II – echipa clasei a IX-a A, Locul III – echipa clasei a IX-a C. Pe lângă diplomele și cupele acordate, toţi cei prezenţi au fost răsplătiţi cu surprize dulci.

Activitatea desfăşurată a fost apreciată de elevi deoarece constituie un prilej de integrare a elevilor de clasa a IX-a în colectivul de elevi ai şcolii, de socializare, de dezvoltare a spiritului de competiţie şi nu în ultimul rând, o modalitate prin care profesorul de educaţie fizică Sabou Ioan poate selecta elevii talentaţi în vederea întregirii echipelor care să reprezinte şcoala la competiţii sportive.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 octombrie 2019. Filed under Locale, Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.