Programul educațional al IPJ Satu Mare ”Loga Dance School”, la cea de-a 50-a ediție

Vineri, 18 octombrie a.c., s-a desfășurat a 50-a ediție a Programului educațional ”Loga Dance School”, găzduită de sala de evenimente Infinity Ballroom Satu Mare.

Programul educațional se desfășoară sub egida unui parteneriat de tradiție între Loga Dance School, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, prin care organizațiile implicate încearcă să ofere elevilor de gimnaziu alternative sănătoase de petrecere a timpului liber.

Evenimentul organizat pe parcursul a trei ore a îmbinat discoteca desfășurată într-un mediu controlat, cu reguli stricte de protecție (fără alcool și țigări) cu momente educative și lecții demonstrative de dans.

Reprezentanți ai Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul I.P.J. Satu Mare și ai Centrului Antidrog Satu Mare, specialiști în prevenire au transmis celor 500 de beneficiari mesajele preventive din domeniul prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. Totodată și participanții au avut ocazia să formuleze și să transmită prietenilor lor mesaje care să îi atenționeze cu privire la comportamente de risc

”10 pentru siguranță” a fost fundamentul pe care s-a axat întregul eveniment, activități similare urmând să se desfășoare pe parcursul anului școlar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 octombrie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.