Revista ”Eroii Neamului” sărbătorește zilele acestea 10 ani de la apariția primului număr

Asociația Civică Tempora, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, organizează simpozionul științific ”Eroii Neamului – 10 ani”.

Evenimentul va avea loc în data de 4 noiembrie 2019, de la ora 17.00, în sala de spectacole a Teatrului de Nord Satu Mare.

Invitați speciali: conf. univ. dr. preot Constantin Nicula – Sibiu; conf. univ. dr. Ion Cârja – Cluj Napoca.

Moderator va fi dr. Daniela Bălu.

Manifestarea face parte din proiectul ”Editarea revistei Eroii Neamului și organizarea simpozionului științific Eroii Neamului – 10 ani”, co-finanțat de către Consiliul Județean Satu Mare, în conformitate cu Legea nr. 350/2005.

Pentru informații și rezervări, până în data de 30 octombrie: Col. (r) Voicu Șichet, 0740 084 131.

”După 10 ani de zbucium, eforturi şi muncă, încercăm să organizăm şi noi un moment festiv, de suflet, alături de cei care ne-au fost aproape, prin scris, prin sprijin fianciar şi moral, prin lectură….prin ce a considerat fiecare că poate să ne fie de folos.

Aşadar, am deosebita onoare de a vă invita la Simpozionul ştiinţific „Eroii Neamului – 10 ani”, care va avea loc în data de 4 noiembrie 2019, la Teatrul de Nord Satu Mare, cu participarea de excepţie a părintelui Constantin Necula de la Sibiu, intenţia noastră fiind de a fi gazdele unui moment de istorie şi spiritualitate românescă aparte, demn de faptele înaintaşilor pe care le omagiem număr de număr în revista noastră”, spune col. (r) Voicu Șichet.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 octombrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.