Amenzi de 53.000 lei, aplicate de polițiștii rutieri în județul Satu Mare în perioada 1 – 3 noiembrie

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 1 – 3 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 53 000 de lei.

Astfel, în perioada 1 – 3 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 53 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au depistat la data de 1 noiembrie a.c., un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Tătărești, în timp ce transporta cu un autovehicul 4 mc de material lemnos pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 4, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.