Moment literar-artistic la Liceul Tehnologic ”Unio – Traian Vuia”, la propunerea elevilor, dedicat toamnei

În această ultimă lună a toamnei, la propunerea elevilor, la Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia” a avut loc un moment literar-artistic dedicat anotimpului cu frunze arămii. A fost organizat un concurs între clase pentru realizarea de materiale în Power Point.

Fiecare elev s-a străduit ca echipa lui să fie cea mai bună. Unii dintre ei au imortalizat toamna prin desene și picturi. S-a organizat o expoziție cu aranjamente de toamnă și cu aceste creații. Au fost culese texte literare și anume versuri ale unor poeți care au descris în versurile lor acest anotimp. Catedra de Limbă și Comunicare a îndrumat un grup de recitatori.

Spectacolul toamnei, cu un titlu ales chiar de directorul Popescu Vlaicu, s-a desfășurat cu concursul claselor IX a, X a, XI a și XI b. Recitări (cu emoții) din Eminescu, Nichita Stănescu, Vasile Alecsandri, Adrian Păunescu, Ion Minulescu, Marian Malciu, Tudor Arghezi, George Țărnea, prezentări Power Point, la final, un dans din Sătmar, executat cu deosebită măiestrie de trei perechi bine antrenate și foarte talentate, apoi un coș cu dulciuri pentru elevi, acesta a fost momentul toamnei la Liceul Tehnologic ”Unio – Traian Vuia”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 noiembrie 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.