Urmărit general identificat de un polițist din cadrul Poliției Carei, aflat în timpul liber

Un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost identificat joi, 14 noiembrie a.c., de către un polițist aflat în timpul liber.

Aflându-se în timpul lui liber, agent de poliție Bontea Mihai Florin din cadrul Poliției municipiului Carei a recunoscut un bărbat, de 42 de ani, din comuna Terebești, care se afla în atenția polițiștilor întrucât pe numele acestuia Judecătoria Satu Mare a emis în luna noiembrie 2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la 1 an și 3 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie.

Astfel, polițistul deplasându-se pe o stradă din cartierul Micro 16, din municipiul Satu Mare, joi, 14 noiembrie în jurul orei 12.30, l-a identificat pe bărbatul în cauză iar ulterior a solicitat sprijinul patrulei de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pentru a-l conduce la sediul Poliției, unde s-a confirmat faptul că acesta se afla în urmărire generală.

Susnumitul urmează a fi depus în Penitenciarul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 14, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.