Moș Nicolae, la S.J.U. Satu Mare și la Centrul de Plasament „Floare de Colț” din Halmeu

Copiii internaţi la secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au avut parte de o surpriză de proporţii în această seară.

Moș Nicolae a venit să le aducă micuţilor daruri, însă nu oricum, ci pe fereastră. Moșul a coborât de pe acoperişul instituţiei medicale şi i-a salutat pe copii de peste geam. A intrat apoi în spital şi i-a bucurat pe cei mici cu daruri.

Pe lângă cadouri, moşul le-a urat copiilor însănătoșire grabnică și a pornit spre Tășnad pentru a le aduce bucurie și copiilor internați la secția Pediatrie a Spitalului Orășenesc Tășnad.

Moș Nicolae a sosit și la Centrul de Plasament „Floare de Colț” din Halmeu

Micii locuitori ai centrului și-au preluat cadourile de la voluntarii inițiativei „Weihnachtspäckchenkonvoi – Kinder helfen Kindern”, condus de Bernd Wicher din Ostalbkreis județ înfrățit cu Satu Mare. Zilele trecute, voluntarii din Germania au distribuit, de asemenea, peste 400 de pungi cu cadouri pe toată raza județului Satu Mare.

Convoiul a pornit din Germania pe data de 30 noiembrie cu scopul ca, pe parcursul unei săptămâni, să distribuie cadouri în diferite instituții sociale din România, Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova. Județul Satu Mare și Ostalbkreis întrețin bune relații de colaborare, aspect care este întărit și de această acțiune.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 5, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.