Peste 400 de copii au primit zilele trecute cadouri de la Ajutoarele lui Moș Crăciun

Campania umanitară “Ajutoarele lui Moș Crăciun”, ediția 2019, s-a încheiat în acest sfârșit de săptămână cu vizita voluntarilor la copiii din familiile nevoiașe din Supuru de Jos și Supuru de Sus. Peste 50 de copilași au așteptat nerăbdători echipa Moșului și i-au întâmpinat cu colinde. Nerăbdarea a fost mare când au văzut cadourile, iar și mai mare a fost bucuria când fiecare a primit exact ce a scris în scrisoare că își dorește.

Tot sâmbătă voluntarii au ajuns la Andrid, Odoreu și Botiz, la copilașii care nu au reușit să participe la petrecerea de vineri. Reamintim ca vineri, 20 decembrie, Asociația “Apel la acțiune” a organizat o mega petrecere pentru cei mici. Peste 300 de suflete din centrele de plasament și din familii sărace au fost aduse la Aushopping să se întâlnească cu Moș Crăciun.

În așteptarea Moșului, cei mici s-au distrat cu Ella Bella, Stela Danciu, Ella Bella, Stela Danciu și Clubul lui Mickey Mouse. Când a venit Moșul mulți dintre copilași au fost copleșiți de emoții și au rămas surprinși de numărul mare de cadouri primite. Bucuria și recunoștința față de voluntari li se putea citi pe față.

Asociația “Apel la acțiune” aduce, pe această cale, mulțumiri tuturor celor care au luat scrisori și au îndeplinit dorințele copiilor, precum și sponsorilor și partenerilor care au adus un zâmbet pe fețele celor cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Asociația va continua să vină în sprijinul copiilor din familiile defavorizate, iar cu acest prilej se face apel la toți cei care doresc să se implice prin donații. Doritorii pot urma o procedură simplă accesând  https://apellaactiune.ro/2019/

Ajutoarele lui Moș Crăciun vă urează sărbători binecuvântate alături de cei dragi!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 22, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.