Amenzi în valoare de 24.000 lei, aplicate de polițiștii rutieri, și patru permise de conducere suspendate

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 14 ianuarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24.000 de lei.

Astfel, marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 14.45, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare, au identificat în trafic, în localitatea Odoreu, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism.

Verificările efectuate de polițiști au dus la concluzia că persoana de la volan nu posedă permis de conducere.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 16, 2020. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.