Țigări de contrabandă în valoare de 5.850 lei, confiscate dintr-o autoutilitară în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au oprit în trafic o autoutilitară, în care au fost descoperite, trei genți cu 500 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de 5.850 lei, pentru care şoferul nu deţinea documente de proveniență.

Ieri, 19 ianuarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, a fost oprită în trafic pentru control, pe o stradă din municipiul Satu Mare, o autoutilitară marca Mitsubishi, condusă de numita M. I., în vârstă de 43 ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia trei genți care conțineau țigări, marfă pentru care femeia nu avea documente de proveniență.

Având în vedere cele constatate, s-a luat măsura conducerii femeii împreună cu autovehiculul în cauză la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma inventarierii genților, s-a constatat că acestea conțin 500 pachete cu țigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 5.850 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 20, 2020. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Țigări de contrabandă în valoare de 5.850 lei, confiscate dintr-o autoutilitară în trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.