450 de medici s-au reunit la cea de-a XI-a ediție a Congresului Medicilor Stomatologi

Prezent la deschiderea oficială a evenimentului, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a declarat: ”Acest segment din medicină, fără să ne ascundem după deget, chiar excelează în județul Satu Mare, este printre puținele discipline medicale care mi se pare mai unită decât celelalte sectoare din județ.

Având o oarecare răspundere pentru sistemul public de sănătate din spitalele județului, văd ce se întâmplă în alte tipuri de medicină. Un eveniment care depășește cea de a zecea ediție, demonstrează că ajunge la o maturitate și ceea ce faceți este cerut pe piață, neputând organiza ceva ce nu se cere, pentru că nu ați avea participanți, iar profesorii de renume din regiune nu ar accepta invitația de a participa.

Ne gândim ca în aripa nouă a spitalului, unde vor fi 18 noi săli de operații pe lângă cele existente, să înființăm la un moment dat și o sală care să reunească stomatologia cu chirurgia maxilo-facială pentru a crește gradul de siguranță a tuturor beneficiarilor de servicii de sănătate din județul Satu Mare.”

Vineri și sâmbătă, cei 450 de participanți participă la cursurile prezentate de lectori. Vor fi abordate teme de implantologie, estetică, endodonție și vor fi expozanți care vor aduce aparatură, echipamente și instrumentar de ultimă generație.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 31, 2020. Filed under Sănătate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.