Ședință și socializare la Primăria Ardud, a Asociației ANCMRR – MAI, sucursala Ardud

În data de 31.01.2020 începând cu ora 11:00, în sala de ședințe a Primăriei Orașului Ardud a avut loc Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere a ANCMRR din cadrul MAI – sucursala Ardud. Asociația ANCMRR MAI sucursala Ardud a luat ființă la data de 09.10.2018, al cărei președinte este col.(r) Viorel Variu care a condus lucrările ședinței.

Au participat col.(r) Pordea Iosif, președintele Filialei județene, col.(r) Cherecheș Vasile și col.(r) Secuianu Florin.

Scopul adunării a fost de a prezenta activitățile desfășurate în cursul anului 2019, dezvoltarea unei colaborări eficiente atât cu membrii săi, cât și cu autoritățile publice locale și nonguvernamentale. Totodată au fost dezbătute probleme ce intră în sfera apărării drepturilor și intereselor rezerviștilor, ale familiilor acestora, precum și alte inițiative pe plan local.

Primarul orașului Ardud, ing. Ovidiu Marius Duma, a apreciat pozitiv înființarea acestei asociații, având în vedere că orașul Ardud este în dezvoltare, fiind benefic acestei categorii de cadre militare în rezervă și retragere, oferind totodată sprijin în continuare.

Întâlnirea de azi a avut pe final și un prilej de socializare, de rememorare a unor momente frumoase, unele chiar hazlii din perioada în care ne aflăm în activitate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 ianuarie 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.