Condiții civilizate pentru producători și cumpărători, odată cu reabilitarea Pieței Mici

După mai mulți ani în care a fost uitată de pe lista de investiții, Primăria Municipiului Satu Mare a reabilitat Piața Mică. Municipalitatea promovează producătorii locali, prin crearea condițiilor de secolul XXI, atât pentru ei, cât și pentru cumpărători.

O investiție care s-a întins pe mai bine de un an, a fost finalizată, Primarul Kereskényi Gábor însoțit de Butka Gergő, Maskulik Csaba și deputatul Magyar Lóránd, a participat la recepția lucrărilor de la Piața Mică.

Piața Mică, acum la standarde europene, a câștigat rapid aprecierile pozitive ale producătorilor, dar și celor care își fac aici cumpărăturile.

Piața Mică va continua să fie locul unde adevărații producători agricoli își vând produsele, locul unde puteți cumpăra produse de calitate din Satu Mare, așa cum a fost de zeci de ani.

Reabilitarea Pieței Mici este un alt pas în procesul de dezvoltare a municipiului Satu Mare, pentru ca orașul nostru să devină un loc din care să nu îți mai dorești să pleci, un oraș în care cei plecați să-și dorească să se întoarcă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 februarie 2020. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Condiții civilizate pentru producători și cumpărători, odată cu reabilitarea Pieței Mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.