Direcția de Cultură a Municipiului Carei relansează proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E.”

Direcția de Cultură a Municipiului Carei relansează proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E.”, inițiat în urmă cu șase ani.

În acest an, cu ocazia fiecărei zile a unui stat membru U.E., vor fi expuse în holul de la intrarea principală a Castelului Károlyi din municipiul Carei câte 10 imagini în care sunt surprinse momente din cadrul unor Festivaluri renumite organizate în țările Uniunii Europene.

Proiectul are ca scop familiarizarea careienilor, precum și a vizitatorilor municipiului Carei cu valorile culturale specifice țărilor Uniunii Europene.

Cu ocazia Zilei Naționale a Lituaniei, sărbătorită în 16 februarie, reprezentanții Direcției de Cultură a Municipiului Carei au realizat o expoziție de imagini care surprind 10 instantanee din cadrul unor Festivaluri organizate în Lituania.

Expoziția va putea fi admirată până în perioada 16 februarie – 2 martie 2020, fotografiile fiind expuse în holul de la intrarea principală a Castelului Károlyi din municipiul Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 17, 2020. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.