PNL Satu Mare: Să fie foarte-foarte clar cine conduce țara aceasta. De aceea dorim alegeri anticipate

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, împreună cu deputatul PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, au susținut vineri, 21 februarie o conferință de presă la sediul PNL Satu Mare. Tema a fost alegerile anticipate, singura soluție pentru România.

Adrian Albu a spus că luni se va da votul pentru Guvernul Ludovic Orban 2. ”Sperăm că în final să rezulte alegeri anticipate. Să fie foarte-foarte clar cine conduce țara aceasta, de aceea dorim anticipate. Ne trebuie majoritate în Parlament, avem nevoie de o reformă majoră pentru toate instituțiile statului, pentru un mediu mai bun de trai. La europarlamentare a fost un vot pentru schimbarea majorității în România, avem nevoie de majoritate în Parlament în timp ce numărul parlamentarilor PSD-iști va fi tot mai mic.

Nu este normal ca un popor să trăiască în frică. Avem multe de recuperat, minciuna și frica sunt armele PSD și antidemocrației. Alocațiile și pensiile vor fi mărite, deoarece sunt sumele sunt trecute în buget, să nu ne mai fie frică pentru pensii și alocații. Acestea se vor mări începând de la 1 septembrie”, a explicat Adrian Albu.

Deputatul Romeo Nicoară a subliniat importanța comunicării cu românii, cu cetățenii, astfel ca aceștia să aibă mai multă încredere în PNL iar alegerile primarilor în două tururi reprezintă democrația. Să fie aleși cu mare majoritate. ”Sunt chestiuni financiare pe care PSD nu le acceptă. De asemenea nu acceptă votul pentru diaspora în trei zile. Dorim să ajungem la anticipate și să guvernăm în interesul României. Dorim o prezență la vot de peste 50% la anticipate”.

Adrian Albu, în calitate de viceprimar al municipiului Satu Mare, a anunțat că la alegerile pentru Primăria Satu Mare, PNL nu va face alianță cu PSD.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 21, 2020. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.