3 proiecte depuse de Primăria Tășnad într-o săptămână, spre finanțare nerambursabilă

În ultima săptămână din luna februarie 2020, Primăria Orașului Tășnad a depus spre finanțare nerambursabilă trei proiecte importante pentru oraș.

Primul proiect se referă dezvoltarea unui sistem de sprijinire a persoanelor vârstnice, a celor cu probleme de sănătate grave sau cu situație socială gravă, un program pe fonduri norvegiene, cu o valoare totală de cca. 2 milioane euro.

Cel de-al doilea proiect este pentru modernizarea și decolmatarea celor două lacuri de baraj și a digurilor aferente și dotarea completă a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, un program transfrontalier (România, Ungaria, Ucraina) pe fonduri europene, cu o valoare totală de cca. 1 milion euro.

Al treilea proiect, tot pe fonduri norvegiene, prin care se dorește înlocuirea tuturor corpurilor de iluminat interioare ale Școlii Gimnaziale Tășnad cu unele pe tehnologie LED cu consum foarte redus (în colaborare cu ADI Județul Satu Mare).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 martie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.