O persoană din Tătărăști cu grad de handicap grav solicită sprijin pentru obținerea titlului de proprietate

La audiențele cu cetățenii organizate de către Instituția Prefectului în data de 10 martie, de la ora 10.00, s-au prezentat trei persoane.

O persoană a solicitat sprijin, în numele mamei sale încadrată cu grad de handicap grav, în vederea obținerii documentelor de proprietate pentru o diferență de teren de aproximativ 6 hectare situat în satul Tătărăști. Persoana a fost îndrumată să depună un memoriu în vederea identificării unei soluții din partea Comisiei Locale de Fond Funciar Viile Satu Mare.

A doua persoană a sesizat problema șanțurilor și podețelor de pe strada principală din Ambud care pe partea dinspre casa sa sunt în situația în care nu pot asigura colectarea apelor pluviale creând astfel, în zilele ploioase, acumulare importantă de apă ce afectează mai multe gospodării. În urma discuțiilor purtate cu conducerea Primăriei Păulești, s-a concluzionat că, în măsura în care vremea va permite, se vor efectua lucrările de amenajare necesare.

Cea de-a treia persoană prezentă în audiențe a solicitat sprijin pentru punerea în posesie cu 7 hectare de teren forestier, moștenire, situat în Tarna Mare. S-a solicitat persoanei să depună acte doveditoare în susținerea celor solicitate în vederea identificării unei soluții din partea Comisiilor de fond funciar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 10, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.