Peste 1.000.000 lei, investiți de Primăria Satu Mare în modernizarea Pieței Mari

Primăria Municipiului Satu Mare a investit peste 1.000.000 lei în lucrările de modernizare a celei mai mari piețe agro-alimentare din municipiu.

Piața nr.1 (Piața Mare) oferă acum condiții civilizate, atât pentru comerciații care își desfășoară activitățile aici, cât și pentru locuitorii municipiului care se aprovizionează de aici. Lucrările de modernizare sunt estimate a se încheia până la sfârșitul lunii.

Reabilitarea s-a realizat în trei etape, lucrările au vizat repararea acoperișului și a meselor folosite de producătorii agricoli, refacerea canalizării și apoi asfaltarea și pavarea aleeilor. În Piața nr. 1 au fost montate un număr de 10 camere de supraveghere care sunt deja funcționale.

Nu doar comercianții vor avea condiții moderne pentru a-și desfășura activitatea, ci și sătmărenii care aleg să se aprovizioneze din această piață, fiind efectuate și lucrări de reconfigurare.

”Am investit în modernizare a Pieței nr.1 din municipiul Satu Mare. Este foarte important să oferim condiții producătorilor și, deopotrivă, cetățenilor municipiului Satu Mare pentru a se desfășura un comerț civilizat. Prin investițiile din piețele agro-alimentare din municipiu îi sprijinim pe productorii agricoli din județ”, a declarat primarul Kereskényi Gábor

Primăria Satu Mare a investit 1,5 milioane de lei și în modernizarea Pieței nr.2 (Piața Mică) din municipiul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 12, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.